Heinz Innovation Centre Nijmegen

Bijgewerkt: 6 okt 2019

Het nieuwe laboratorium, met een vloeroppervlakte van ruim 8000 vierkante meter, omvat een bezoekerscentrum, kantoren, diverse ontwikkelingskeukens en laboratoria. 

De gevel bestaat uit HSB elementen waarin biologisch afbreekbare composiet bekledingselementen worden afgewisseld met colorbel panelen en HR++ glas, waardoor natuurlijk licht het gebouw binnendringt en ongewenste zonnewarmte wordt afgestoten. Via twee parallel opererende systemen, die continue communiceren, wordt alle beschikbare energie in het gebouw hergebruikt voor zowel verwarming als koeling. Dit systeem draagt zorg voor maximaal comfort tegen een buitengewone hoge efficiëntie, zonder dat extra investeringen nodig waren.

BIM.TECHNOLOGY || BEDRIJVENWEG 1 | 5688 XH | OIRSCHOT || POSTBUS 238 | 5680 AE | BEST || +31 (0)6 22 51 92 21